Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyszerű kifli

Nem kell túlpörgetni: gyors legyen, könnyen elkészíthető, és finom.

Egyszerű kifli

Tovább


Hétvégi dizájn: ha új kerti bútort akarsz

hétvégi dizájn bútor kert szerszám lapát vasvilla

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Sérülést rejtő tetoválások
Macskaőrség:  Cuki karakál kölykök  
Napi videó:  
Amikor a pók vadászik

Tovább


Hétvégi dizájn: Teafilter Rolling Stones stílusban

Hétvégi dizájn teafilter Rolling Stones

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  De tényleg, mekkora egy ír farkaskutya?
Macskaőrség:  Túlélte a cica a gépi mosást  
Napi videó: 
Ez már ninja reflex  

Tovább


Francia Crème fraîche-rúd

Crème fraîche, ez a francia tejtermék nehezen meghatározható, talán legközelebbi a tejföl és a krémsajt között helyezkedik el. Sűrűsége a krémsajthoz vagy a vajkrémhez hasonló, de azoknál savanykásabb. Finom alapanyag főzéshez, sütemények készítéséhez. Most egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomságot mutatok meg.

Francia Crème fraîche-rúd
Hozzávalók:
45 dkg liszt
25 dkg crème fraîche
2,5 dkg élesztő
1 kiskanál cukor
1 dl tej
2 kiskanál só
1 db tojás
szezámmag

Elkészítés:
A tejben a kevés cukorral megfuttatom az élesztőt. Tálba öntöm a lisztet, hozzáadom a sót az élesztő. Alaposan összegyúrjuk, majd ujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Hasábformára vágjuk, sütőlapra tesszük, tetejét megkenjük tojással, és megszórjuk szezámmaggal.

30 perc kelesztés után 200 fokos sütőben aranysárgára sütjük.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Két világ
Macskaőrség: Focizó macskaikrek  
Napi videó: 
Ugrás 10 méter magasról  

Tovább


Hétvégi dizájn: Batman-tál

hétvégi dizájn tál

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Jól elbújtak
Macskaőrség: Egy macska az isnstagramon  
Napi videó: 
Gyorsasági sziklamászás világbajnokság  

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.