Egy különlegesség, igazi ínyenc előétel.

 

Hagymás camembert olajban

Hozzávalók:
camembert sajt
vöröshagyma
paprikakrém
olivaolaj

Elkészítés:
A hagymát megpucolom,  vékonyan felkarikázom. Hozzáadok ízlés szerinti mennyiségű és erősségű paprikakrémet (pl. erőspistát). Alaposan összekeverem, hogy a hagymát beszínezze  a paprika. A camembert felkockázom, De akár egyben is fel lehet használni. Egy üvegbe berakok egy réteg hagymát, rá egy réteg sajtot, majd így folytatom, amíg el nem fogy, vagy meg nem telik az üveg. Érdemes minél szorosabban pakolni.  Amikor elkészült felöntöm oliva olajjal. Egy-két napra hűtőbe teszem. Az olajt lecsöpögtetve kitűnő előétel, de svédasztalon is jól mutat.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Drogkartell a Facebookon

Napi videó:   Őrült orosz a tetőn

Napi fotó:  Halloweenkor a hokipályán

Macskaőrség:   Ugróbajnok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...