Ebben a kánikulában a könnyű koktélokat, de akár az üdítőket is feldobhatjuk színes jégkockákkal. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy gyümölcslevet fagyasztunk le jégkocka készítőben. Nem csak látványnak szép ,de ízében is megváltoztatjuk az italt. Egy pohár gyümölcslé ilyen módon akár koktéllá is változhat, csak ebben az esetben játszani kell a jégkocka mennyiségével.

Ezeket a jégkockák például 100 százalékos fekete ribizli-léből készítettem:

Jól mutat az almalében:

És a narancslében is:

Hogy mit fagyasztunk le, annak csak a fantáziánk szab határt, de arra ügyeljünk, hogy az ízek harmonizáljanak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Utolsó ötlet a magyar foci megmentésére

Napi videó:   Óriás gombát találtak Kínában

Napi fotó:  Váratlan szembeforgalom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...